Groep 55-plus vissers van EMV de Brasem

Prijsuitreiking op 16 februari 2023.

De eerste complimenten gaan uit naar Ben de Wijs en Henk Kokke de wedstrijdcommissie die deze 55-plus winterwedstrijden hebben georganiseerd. Het is duidelijk dat hier meer bij komt kijken dan menigeen denkt. Ben en Henk jullie hebben dit weer op een voortreffelijke manier geklaard bedankt hiervoor namens alle deelnemers. In een zeer vriendelijke en ontspannen sfeer hebben we 13 winterwedstrijden gevist in de oude haven van Drimmelen. Hierbij gaat onze dank natuurlijk ook uit naar Robbie Ebert, Tonny Diepstraten en de “vereniging oude haven” voor het gebruik van hun steigers. Ook de sponsoren mogen we niet vergeten E.E.G Slachterij Jos en Roy Havermans, Cafetaria “de Schutter” Ger en Bianca de Wijs en Fauna Hengelsport te Raamsdonksveer. Zonder deze sponsoren geen prijzentafel.

De wedstrijdorganisatie was er altijd en op tijd met vol enthousiasme iedere keer weer alles mee sjouwen om de wedstrijd in goede banen te leiden. Hun stelling was iedereen moet met tevredenheid en een goedgevoel terug kunnen kijken op de geviste wedstrijden, maar dit is niet altijd even gemakkelijk blijkt in de praktijk. Ze zeggen wel eens dat oude vrouwen zeuren, maar wat denk je van op leeftijd zijn de mannen en als dat dan ook nog sportvissers zijn. Ga met zo’n stel nu maar eens de juiste visplaatsen bepalen in de haven. Nu mijn petje af voor de wedstrijdcommissie hoe zij hier mee zijn omgegaan. Dit is zeker een applausje waard echt knap hoe jullie dit hebben opgepakt.

De uitslag luid als volgt;    1e Ron Vermeulen, 2e Bert van Gerven, 3e Jan Spierings, 4e Nico Ligtvoet,   5e Theo Hoeke, 6e  Toon Hensen, 7e Ger van Bragt, 7e Ben de Wijs, 8e Riny Hyavermans, 9e Jan Vos, 10e Jan van Schendel, 11e Theo Kwaaitaal, 12e Henk Hooimaijers, 13e Kokke, Henk, 14e Wim Maas,  15e Sander Splinters, 16e Bert van Daatselaar, 17e Willem van Bruchem, 18e Ad van Nijnatten,          19e  Coby Dalmaijer, 20e Ad Segers.

De 3 winnaars
Einde winnaar Ron Vermeulen
2e plaats Bert van Gerven
3e plaats Jan Spierings